Reanimatie-App

Hoofdcategorie: nieuws Gepubliceerd: woensdag 03 juli 2013

Wilt u uw reanimatiecursus opfrissen?

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen….. De Apps voor de mobiele telefoons. Ze zijn er om van je smartphone een zaklantaarn te maken, je bankzaken te regelen of om je gewandelde route’s terug te kijken via internet. En zo zijn er nog duizenden  nuttige, en onzin applicaties.Een van de nuttige is de reanimatie App van de hartstichting die wij hier onder de aandacht willen brengen, en te downloaden is in de Appstore van uw smartphone.

Wilt u uw reanimatiecursus opfrissen? Heeft u ondersteuning nodig bij het verlenen van hulp bij een hartstilstand? Hiervoor ontwikkelde de Hartstichting de gratis Reanimatie App.De Reanimatie App is bedoeld voor mensen die een reanimatie-/AED-cursus hebben gevolgd. Het helpt om uw kennis van reanimeren op te frissen. De App biedt ook audio-ondersteuning bij het verlenen van hulp bij een hartstilstand.